Κατασκευή Web Banners

Διαδώστε το μήνυμα σας με το κατάλληλο web Banner.

Για τη προβολή σας σε internet portals και στο Google με display advertising ή ακόμα και για την προβολή των δικών σας προσφορών στην ιστοσελίδα σας, πρέπει τα διαφημιστικά σας banner να τραβάνε αμέσως την προσοχή και να είναι ταυτόχρονα καλαίσθητα χωρίς να ενοχλούν. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις διαφημιστικών banner που λόγω της απαρχαιωμένης σχεδίασης τους, αντί να ενισχύουν το προφίλ της επιχείρησης σας, στην καλύτερη περίπτωση περνάνε απαρατήρητα.

Σχεδιάζουμε καλαίσθητα Banner που αναδεικνύουν το μήνυμα σας

Δημιουργούμε καλαίσθητα banners που τραβάνε αμέσως την προσοχή και διαδίδουν το μήνυμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι πολλές διαφημιστικές καμπάνιες που έχουμε διαχειριστεί και η συνεχής εκπαίδευση μας, ως μέλη του IAB (Interactive Advertising Bureau), σας εξασφαλίζουν ότι το διαφημιστικό σας banner θα έχει την κατάλληλη εμφάνιση και λειτουργία, ώστε να έχει η διαφημιστική σας προβολή την καλύτερη δυνατή απόδοση.
 
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να μετρήσετε την απότελεσματικότητα της ενέργειας σας

Αν και ο βασικός στόχος στα διαφημιστικά banners και στο display advertising δεν είναι το direct response, μπορούμε να προσθέσουμε κατάλληλο κώδικα για την καταγραφή στο google analytics της κίνησης που θα προέλθει από τα banner σας. Έτσι γνωρίζετε όχι μόνο πόσες φορές εμφανίστηκε το banner (impressions) και πόσοι έκαναν κλικ πάνω του, αλλά και πόσο ποιοτική ήταν η κίνηση αυτή (Πόσο χρόνο έμειναν στο website σας, πόσες σελίδες είδαν, τι ποσοστό επικοινώνησε μαζί σας, τι ποσοστό αγόρασε προϊόντα σας αν πρόκειται για eshop κλπ). Θα έχετε έτσι μια συνολικότερη εικόνα της διαφημιστικής σας ενέργειας.

Κατασκευάζουμε διαφημιστικά banners σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε, αν και συνιστούμε τα προτεινόμενα μεγέθη του ΙΑΒ, ώστε να μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε μελλοντικά σε οποιοδήποτε portal ή website χωρίς να χρειάζονται αλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε το banner που σας ταιριάζει.